Traumatherapeut, rouwtherapeut, breathwork, ademtherapie, traumarelease, rouwverwerking, systeemtherapeut

Tarieven 

Naam van je dienst

Gratis

Naam van je dienst

Gratis

Naam van je dienst

Gratis

Naam van je dienst

Gratis

Naam van je dienst

Gratis

Tijdens de eerste sessie kijken we samen wat er nodig is. Soms zijn een paar sessies al voldoende om verder te kunnen, soms is er iets meer nodig om een duurzaam resultaat te hebben. Ik raad vaak aan om de eerste tijd frequent te komen (bijvoorbeeld om de 2 á 3 weken) en daarna te voelen wat er nodig is. Dit weet je namelijk zelf het beste!

Voorwaarden

Wil je ontzettend graag bij mij een sessie of traject volgen, maar kun je dit niet betalen door financiële moeilijkheden of geen of weinig inkomen? Neem gerust contact op, dan bekijken we samen wat er wel mogelijk is. Ik geloof dat therapie voor iedereen mogelijk moet zijn, ook voor jou. 

Een telefonisch gesprek is gratis. Je kunt me altijd vrijblijvend benaderen voor vragen of kort advies.


Ik ben vrijgesteld van BTW, er wordt daarom geen BTW gerekend in mijn praktijk.

Na de sessie ontvang je van mij een factuur en betaalverzoek via de mail.

De verantwoordelijkheid voor jouw proces ligt bij jou, ik ondersteun je hierbij, maar kan hier niet voor verantwoordelijk worden gesteld. Als je bij mij onder behandeling bent ga ik er vanuit dat je hiermee akkoord gaat. Er kan veel loskomen, wees daarvan bewust. 


Bij het gebruik van kinesiologie, BRTT, en TRB is het nodig om bepaalde punten op het lichaam aan te raken (altijd gepast). Ik geef dit van te voren aan en vraag daar tijdens de sessie toestemming voor mocht dit nodig zijn. 


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT collectief. Als CAT therapeut val ik onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over deze klachtenregeling zie www.gatgeschillen.nl