Goverina Speksnijder, traumatherapeut, rouwverwerking, stressrelease, breathwork, ademwerk, familieopstelling

O V E R  M IJ

Ik ben Goverina Speksnijder, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. Samen met onze hond (een hele lieve grappige teckel), en ons konijn (super eigenwijs) wonen we in Krimpen aan den IJssel. Zoals je misschien al kunt raden ben ik gek op dieren, mensen en de natuur.

Waar ik vooral blij van wordt is mensen helpen om hun traumastukken te helen. Zelf heb ik dit pad ook doorlopen, dus ik weet als geen ander hoe zwaar en moeilijk het kan zijn als je lichaam iets heel anders doet dan jij wilt. Of als je telkens in hetzelfde patroon schiet van aanpassen, jezelf niet zijn, de ander boven jezelf stellen etc. Als je je schaduwkanten moet aankijken, die je misschien liever niet ziet. Geloof mij, iedereen heeft die. Als je deze durft aan te kijken kunnen ze transformeren. 

Toch geloof ik dat je jezelf het allermooiste cadeau doet als je hier doorheen durft te gaan. Het zorgt dat je steeds vrijer bent, niet meer continu getriggerd wordt of steeds meer in een negatieve spiraal terecht komt. En je zorgt hier niet alleen mee dat het leven lichter wordt voor jezelf, als je kinderen hebt zullen zij voelen dat er veel meer liefde en ruimte is. 

Ik hoop dat jij de kracht vind in jezelf. Want die is er, altijd, ook al voel je dat misschien niet altijd. Ik loop graag een stukje met je mee, zodat je dwars door het donker, het licht en de liefde in jezelf en in de ander weer vind.


Veel Liefde en Licht,

Goverina

"Dwars door het donker

 is er altijd weer licht

door alles heen

aan de andere kant

om jou heen

in jou"

Goverina Speksnijder, traumatherapeut, breathwork, TRB, BRTT, traumarelease, kinesiologie, familieopstelling