O V E R  M IJ

Ik ben Goverina Speksnijder. Mijn gezin bestaat uit mijn man, onze 2 prachtige kinderen en onze allerleukste, beetje eigenwijze teckel. Ik hou van wandelen, lezen, sporten, yoga en de natuur.

Sinds 2020 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk als Holistisch Gezins- en Kindertherapeut. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij het Nieuwetijdscentrum Lichtkind Lichtvlinder in Maarssen van Nicole Broers. Een prachtige opleiding die mij zowel persoonlijk als professioneel heel veel heeft gebracht. Daarnaast heb ik nog aanvullende trainingen gevolgd en momenteel volg ik nog een training voor de begeleiding van rouw in het gezin en een opleiding tot Medium aan de Spirituele Academie. Deze hoop ik halverwege 2021 af te ronden.

Zelf ben ik hooggevoelig, een eigenschap die me lang tegenhield om bij mezelf te blijven. Ik voelde veel van anderen en betrok dat vooral op mezelf. Uit eigen ervaring weet ik hoe onverwerkte emoties, trauma's en onvervulde basisbehoeften kunnen doorwerken van generatie op generatie. En welke grote gevolgen dit kan hebben voor jezelf op volwassen leeftijd, je kinderen en relaties. Juist omdat het niet zichtbaar is is het ongrijpbaar. Wij als ouders hebben echt een keuze hierin, blijf je het wegstoppen, of ga je het aan? Het maakt zo'n verschil en is voor kinderen zo waardevol als zij vrij zijn van de zaken die doorgegeven worden van generatie op generatie. Ook voor jezelf is dit het meest waardevolle wat je jezelf cadeau kunt doen, het verandert je leven op een positieve manier.

Ik hoop dat ik jou of jullie als gezin hierbij mag begeleiden en ik je mag verwelkomen in mijn praktijk.