Innerlijk Kindwerk, regressietherapie, rouwtherapie,

Ik ben Goverina Speksnijder. Mijn gezin bestaat uit mijn man en onze 2 prachtige nieuwetijdskinderen. We hebben 2 huisdieren, onze lieve teckel Lotje en ons lieve, eigenwijze konijn Olivier. Ik ben gek op de natuur, mensen, dieren, verhalen, koken, bakken, en eet vegetarisch. Zelf ben ik hooggevoelig, heldervoelend en helderwetend.

In mijn eigen leven kreeg ik al vroeg te maken met verlies. Mijn moeder overleed toen ik 5 jaar was. Niet lang daarna trouwde mijn vader opnieuw. Al het verdriet, de herinneringen, mooie momenten, mijn moeder, het werd weggestopt. We mochten en konden er letterlijk niet meer over praten. De jaren na haar overlijden waren zwaar. Pas jaren later, toen ik al lang volwassen was, kwam ik erachter hoe groot die impact eigenlijk was. Onbewust was ik al jaren aan het overleven, en dit had weer impact op mijn eigen gezin. Ik wilde alles perfect doen en liep daardoor regelmatig op mijn tenen om alle ballen in de lucht te houden. Tegelijkertijd voelde ik van alles, maar hoe ik daar mee om moest gaan, wist ik eigenlijk niet. De liefde vasthouden, dat was mijn doel.

Tot onze zoon in 2015 ernstig ziek werd. Het belangrijkste wat ik toen voelde was liefde en vertrouwen. Ik voelde ook dat de ziekte van onze zoon niet zomaar toevallig was en te maken had met mijn trauma's. Kinderen dragen en spiegelen alles wat er niet is verwerkt in de familielijn en zijn altijd de zwakste schakel. Toen er wat meer rust in ons gezin kwam, ben ik gaan studeren voor Holistisch Gezins-en Kindertherapeut en ben tegelijkertijd iets gaan doen met mijn eigen ervaringen. Aanvullend heb ik nog opleidingen gevolgd op het gebied van healing, mediumschap, en rouw en verlies. Op dit moment ben ik bezig met een verdiepende opleiding voor rouw en verlies en een opleiding Touch for Health, gericht op het aanzetten van het zelfgenezend vermogen en het opheffen van de vecht en vluchtmodus.

Sinds 2020 ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen praktijk. Daarnaast heb ik een website opgericht voor ouders met een kind met kanker, www.kindmetkankerengezin.nl 

De liefde vasthouden is nog steeds mijn doel en ook mijn missie. Ik geloof dat liefde zo sterk is, ontzettend veel overwint, angsten transformeert en nog veel meer. Zolang jij maar gelooft en vertrouwt dat wat er nu in jouw leven gebeurt, het beste is wat er gebeurt, komt het altijd goed. Ook al betekent dat niet dat alles dan makkelijk is en altijd vanzelf gaat. Vaak moet iets eerst gezien worden, doorleeft en doorvoeld. Ik weet als geen ander wat voor diepe dalen er kunnen zijn, hoeveel pijn sommige situaties kunnen doen en hoe sommige dingen je diep raken in je ziel. Maar ik weet ook dat je eerst door het donker moet gaan voordat je het licht echt kunt zien, in jezelf en om je heen.

Ik hoop dat jij net als ik, de kracht vind in jezelf. Want die is er, altijd, ook al voel je dat misschien niet altijd. Ik loop graag een stukje met je mee, zodat je dwars door het donker, het licht en de liefde in jezelf en in de ander weer vind.

Vertrouw en heb het goed.

Liefs,
Goverina

"Dwars door het donker

 is er altijd weer licht

door alles heen

aan de andere kant

om jou heen

in jou"