Holistisch therapeut, energetisch therapeut, transformatietherapeut, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam, Zuid-Holland

O V E R  M E Z E L F

Hand in Hand, het verbinden van werelden, het verbinden van tegenstrijdigheden in onszelf, en het verbinden van mensen zodat ze elkaar weer begrijpen en Hand in Hand verder kunnen. Dat is wat ik wil bijdragen aan de wereld. 


Ik ben Goverina Speksnijder, samen met mijn man, onze 2 prachtige kinderen en onze hond en konijn woon ik in Krimpen aan den IJssel. Ik hou ontzettend van mensen, dieren, de natuur, verhalen, rust en heb eigenlijk niet meer nodig dan dat. 

In 2017 begon ik met de opleiding tot Holistisch Therapeut, bij het Nieuwetijdscentrum Lichtkind Lichtvlinder. De aanleiding dat ik bij deze opleiding terecht kwam, is dat onze zoon in 2015 ernstig ziek werd. Ik merkte dat er zoveel in de reguliere zorg niet bekend was en niet aangepakt werd, terwijl ik voelde dat er veel meer nodig en ook mogelijk was. 'Toevallig' kwam ik precies op de juiste plek terecht, ik leerde ontzettend veel over gezinsdynamiek, hooggevoeligheid, Nieuwetijdskinderen, de Nieuwe Aarde, rouw en verlies en veel meer. Naast dat dit me persoonlijk veel heeft gebracht, is dit ook de basis van mijn praktijk. Daarna heb ik aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van rouw en verlies, healing, mediumschap en kinesiologie.

Inmiddels weet ik wat ik mag doen, mensen helpen om de weg naar binnen te gaan. Om daar alles aan te kijken wat niet altijd gezien wil en kan worden, weg geduwd omdat de angst te groot is om aan te kijken. Ik weet zelf dat die weg zwaar kan zijn, niet vanzelf gaat en veel vraagt. Toch zit daar uiteindelijk onze grootste kracht, dwars door alles heen. Ik geloof dat alles mogelijk is en dat alles wat jij over jezelf gelooft en verteld totaal niet klopt. Zo dacht ik altijd dat ik onzeker was (en veel meer andere negatieve dingen) tot ik mijn beperkende overtuigingen aanpakte. Inmiddels ben ik niet onzeker meer, en als ik het toch even wel ben, dan mag het er zijn.

Ik hoop dat jij net als ik, de kracht vind in jezelf. Want die is er, altijd, ook al voel je dat misschien niet altijd. Ik loop graag een stukje met je mee, zodat je dwars door het donker, het licht en de liefde in jezelf en in de ander weer vind.

Veel Liefde en Licht,

Goverina

"Dwars door het donker

 is er altijd weer licht

door alles heen

aan de andere kant

om jou heen

in jou"