Rouwtherapeut, rouwbijeenkomst kinderen, rouwbijeenkomst volwassenen, overlijden, verlies, verdriet

R O U W  E N  V E R L I E S

Speciaal voor kinderen en volwassenen organiseer ik bijeenkomsten om te praten en stil te staan bij het verlies van een dierbare. De ene keer is dit bij mij in de praktijk, de andere keer op een locatie in de natuur. Deze bijeenkomsten zijn gratis.

Volwassenen
De eerstvolgende wandeling voor volwassenen is op zondag 19 juni 2022 om 10 uur,  bij de Surfplas in Krimpen aan den IJssel. Ik hoop je te zien. Aanmelden kan door te bellen of te mailen.

Kinderen 6 tot 12 jaar
De eerstvolgende bijeenkomst voor kinderen van is op woensdag 24 augustus 2022, van 15.00 tot 17.00 uur bij mij in de praktijk in Krimpen aan den IJssel. Denk je dat dit geschikt is voor jouw kind meld hem of haar dan aan. Twijfel je hier over omdat jullie niet in de directe omgeving iemand hebben verloren, maar je kind wel veel bezig is met rouw en verlies? Neem gerust contact op met je vragen.

Tieners 12 tot 18 jaar
Op dit moment staat er nog geen bijeenkomst gepland, maar mocht je interesse hebben mag je altijd contact opnemen, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.