Spirituele stervensbegeleiding en rouw en verliestherapeut voor gezinnen in Zuid-Holland, Rotterdam, Krimpen aan den IJssel

D E  W E G  N A A R  H U I S

"Hoe mooi zou het zijn
als jij het leven
liefdevol mag loslaten
Ongeacht van hoe
jij ontvangen werd
toen je hier op Aarde kwam
Dat alles wat nog gezien wil worden
wordt gezien
Alles wat nog niet gezegd is
wordt gezegd
Alles wat in jou leeft
een plekje krijgt
Zo kun jij gaan
op weg
vrij"

Weet of voel je dat jouw leven hier op Aarde niet lang meer duurt? En zoek je hier persoonlijke en spirituele begeleiding bij?

Ik weet dat het leven loslaten niet zomaar gaat, dat er zoveel meer bij komt kijken en dat dat niet altijd te benoemen is. Dit proces kan eenzaam zijn en eenzaam maken. Voor jou, maar ook voor jouw dierbaren. Zeker als er niemand is waar je alles mee kan en durft te bespreken. Of als je denkt dat je anderen belast met wat er diep van binnen in jou speelt. Daarom vind ik het belangrijk dat niet alleen jij, maar iedereen die dicht bij jou staat, gezien en gehoord wordt.
 
Ik begeleid jou met je levensvragen, vragen over het hiernamaals, angsten, angst voor de dood, bepaalde thema's in je leven waar je vragen over hebt of iets in wilt helen, het nalaten van je gezin en dierbaren, en wat je kunt of wilt doen om hen vanuit verbinding los te laten en andere zaken die voor jou belangrijk zijn. 

Jouw partner, kinderen of andere dierbaren help ik met hun vragen, angsten, zorgen, het proces van loslaten en wat er op dat moment nog meer bij hen speelt. Ook na overlijden kunnen ze bij mij terecht voor rouwverwerking en wat er nog meer nodig is.

Ik bied jou of jullie een luisterend oor, liefde, een open hart, therapie als dit nodig is (welke therapievormen ik gebruik lees je bij mijn werkwijze), creatieve werkvormen, meditaties, persoonlijke en spirituele begeleiding en begeleiding van jouw dierbaren, ook na overlijden. Dit doe ik afgestemd op jou en je dierbaren, waarbij ik voel wat er mag gebeuren en kijk wat er bij jou of jullie als gezin past.

Na een vrijblijvend intakegesprek, waarin wij samen kijken en voelen wat jij of jullie als gezin of groep nodig hebben, of dit is wat je wilt en wat je wensen zijn, maak ik een globale planning met het aantal sessies en als iedereen zich hier goed bij voelt starten we het traject. Voel jij dat ik wat voor jullie kan betekenen? Maak dan een afspraak.


Persoonlijk traject                                                                                                                

In te vullen naar wens
999

Persoonlijk traject plus begeleiding gezin en/of andere dierbaren                          
In te vullen naar wens
€ 1.499

Spirituele en persoonlijke stervensbegeleiding en rouwtherapeut voor gezinnen, kinderen, jongeren en volwassenen Zuid-Holland