Stervensbegeleiding, spirituele stervensbegeleiding, rouwverwerking, gezinstherapie, ernstige ziekte, dood

D E  W E G  N A A R  H U I S

"Hoe mooi zou het zijn
als jij het leven
liefdevol mag loslaten
Net zoals jij
liefdevol ontvangen werd
toen je hier op Aarde kwam
Dat alles wat nog gezien wil worden
word gezien
Alles wat nog niet gezegd is
word gezegd
Alles wat in jou leeft
een plekje krijgt
Zo kun jij gaan
op weg
vrij"

Weet of voel je dat jouw leven hier op Aarde niet lang meer duurt? En zoek je hier persoonlijke en spirituele begeleiding bij?

Ik kan een stukje van jouw laatste tijd op Aarde met je mee reizen en je begeleiden op jouw weg naar het Licht, of hoe het voor jou ook voelt waar je heen gaat als je overlijd. Ik weet dat het leven loslaten niet zomaar gaat, dat er zoveel meer bij komt kijken en dat dat niet altijd te benoemen is. Voor jou, maar ook voor jouw dierbaren. Daarom vind ik het belangrijk dat niet alleen jij, maar iedereen gezien en gehoord wordt die dicht bij jou staan. Vaak is het makkelijker om te vertellen wat er in je omgaat aan iemand die wat verder weg staat, dan aan diegenen die zo dichtbij in je hart zitten. Daarom ben ik er voor jullie, om gewoon te zijn, stil te staan, door te vragen en te helpen bij verwerking.

Ik begeleid jou met je levensvragen, vragen over het hiernamaals, angsten, angst voor de dood, bepaalde thema's in je leven waar je vragen over hebt of iets in wilt helen, het nalaten van je gezin en dierbaren, wat je kunt of wilt doen om hen los te laten, en wat er nog meer op jouw wensenlijst staat.

 Jouw partner, kinderen of andere dierbaren help ik met hun vragen, angsten, zorgen, het proces van loslaten en wat er op dat moment nog meer bij hen speelt. Ook kunnen zij tot een jaar na overlijden bij mij terecht voor rouwverwerking of wat er nodig is.

Ik bied jullie een luisterend oor, liefde, een open hart, therapie (welke therapievormen ik gebruik lees je bij mijn werkwijze), persoonlijke en spirituele begeleiding en begeleiding van jouw dierbaren, ook na overlijden. Dit doe ik afgestemd op jou en je dierbaren, waarbij ik voel wat er mag gebeuren.

Na een vrijblijvend intakegesprek, waarin wij samen kijken en voelen wat jij of jullie als gezin of groep nodig hebben, of dit is wat je wilt en wat je wensen zijn, maak ik een globale planning en als iedereen zich hier goed bij voelt starten we het traject. Voel jij dat ik wat voor jullie kan betekenen? Maak dan een afspraak.

Individueel € 999

Gezin en andere dierbaren € 1499 inclusief jaar follow-up


Stervensbegeleiding, ernstige ziekte, rouwtherapeut, energetisch therapeut