Liefde en verbinding, samen zijn, workshops Krimpen aan den IJssel, meditatie Krimpen aan den IJssel

V E R B I N D I N G

Speciaal voor kinderen en volwassenen organiseer ik bijeenkomsten om te praten en stil te staan bij wat er in jou leeft. Of dit nu eenzaamheid, verdriet, boosheid, hooggevoeligheid, rouw, of wat anders is. De ene keer is dit bij mij in de praktijk, de andere keer op een locatie in de natuur. Deze bijeenkomsten zijn gratis.

Volwassenen
Zondag 30 oktober 2022 om 14:00 uur.
Wandeling met als thema verbinding en samen zijn. We starten om 14:00 bij de Surfplas in Krimpen aan den IJssel. Als het regent verplaatsen we naar mijn praktijk. Aanmelden kan door te bellen of te mailen.

Kinderen 6 tot 12 jaar
Woensdag 30 november 2022 van 15:00 tot 17:00 uur, thema jezelf zijn.
Vind jouw kind het soms moeilijk om om te gaan met zichzelf en met anderen? Is hij of zij gevoelig voor omgeving en anderen? Deze middag gaan we gezellig met elkaar praten, knutselen, en wat lekkers eten en drinken. Niets moet, alles mag. Denk je dat dit geschikt is voor jouw kind, meld hem of haar dan aan. Neem gerust contact op met je vragen.

Tieners 12 tot 18 jaar
Vrijdag 2 december 2022 van 19:00 tot 21:00 uur, thema verlies en verdergaan met de ander in je hart. Deze avond kletsen we gezellig met elkaar, we doen iets met de Kaart, en kijken wat er nog meer aan bod komt. Niets moet, alles mag. Kom vooral gezellig langs. Aanmelden kan door te bellen of te mailen.